Tantra Touch


Tantra is een eeuwenoude Indiase filosofie die streeft naar eenheid met de universele, goddelijke energie. Tantra daagt je uit om bewust aanwezig te zijn in elk moment, zonder oordeel en zonder verwachting. Liefde, acceptatie, verbinding en leven in het nu staan centraal in de Tantra. Het is een proces van accepteren van wat er is , een confrontatie met jezelf, een zuivering van je hart en het goddelijke in jezelf te kunnen ervaren.

Intimiteit en echt contact maken, wordt vaak verward met seksualiteit. In Tantra maak je contact met je hart en je verlangens en leer je beter te voelen wat je wel en wat je niet wilt...

 


Tantra Touch massage, zonder doel, brengt een moment van absolute rust en ontspanning, je bent het middelpunt en krijgt alle onverdeelde aandacht.  Niets terug te hoeven doen, alleen maar ontvangen en in stilte genieten van overgave...ontdekken wat er met je gebeurt. Ik laat mij leiden door jou energie & jou adem...

 

Deze massage voor liefde, bewustzijn & hartverbinding met warmte en respect liefdevol aanraken van je lichaam. Tantra Touch is intuïtief, diep energetisch & helend.   Zachte aanraking van het hele lichaam op een liefdevolle manier, het brengt je naar een staat van voelen en aandachtig aanwezig zijn.  Het accent ligt op genieten en mijn streling is vanuit mijn hart.  Deze prachtige massage kun je als intiem ervaren maar het gaat helemaal om jou en vraagt om overgave en voelen wat er ontstaat.

 

Een ontdekkingsreis van je eigen lichaam en kan je seksuele energie ontwaken, laat je helemaal meenemen en geniet van de sfeervolle ruimte, helende muziek en warme etherische oliën.      

Je mag in alle vrijheid van jouw sensualiteit en innerlijke stroom genieten, echter de massage is zonder seksuele handelingen.

 

De massage werkt ook nog door in het energieveld & bewustzijn. Het bewustzijnsproces wat hiermee op gang kan komen heeft een positieve werking  wat weer ruimte kan geven.  Vanuit die ruimte komt dan de wijsheid die het evenwicht kan herstellen tussen denken, voelen en doen.

 

                                                 8 * De Tantra Touch zoals ik heb aanbied is vaak in combinatie met De- armouring * 8

                              

Connecting  Energy,  Coaching,  Reparenting,  Sexual Healing,  Externe & interne lichaams De-armouring,  Yoni & Ligham massage, Tantra Touch,  Bewustwording, Intuitieve & Energetische Massage.