Yoni De-armouring

 In elke sessie wordt er zorgvuldig om gegaan met het respecteren van grenzen en is er een belangrijke rol weggelegd voor het creëren van een wederzijdse verbinding van vertrouwen. 

 

Bij bekken De-armouring masseren we diepgaand het hele bekkengebied, waarbij we vanuit behoedzaamheid en respect eventuele blokkades in – en rond het bekkengebied verkennen en laten smelten.

Als verdere verdieping van deze therapeutische sessie kan een yoni ( vagina )  De-armouring gedaan worden. De bekken & de yoni zijn plaatsen waar we ons moeten ontspannen en verzachten als we een gezond en evenwichtig lichaam willen bereiken.  Daarnaast kan het ontspannen van de basis ons helpen bij het genezen van, seksuele disfuncties, wonden van seksueel misbruik of wangedrag, en nog veel meer...

De kracht van de seksuele energie, waar ik ook mee werk,  kan een stralende, creatieve, aanstekelijk & levendige werking hebben.

We gaan in op je sterke wens deze in haar heelheid en diepte te ervaren, meesterschap over je seksuele energie...de ontmoeting van kracht en ontvankelijkheid in spirituele seksualiteit!


Yoni Mudra

 

 

 

 

Yoni D’armouring is geen gewone yoni massage of een Tantrische Yoni massage, en het is niet ontworpen om te plezieren. Soms wordt het de "heilige plek" genezing genoemd. Het is een krachtig genezingsproces dat opgeslagen pijn helpt te verdwijnen.   Elke keer als je emotionele of lichamelijke pijn ervaart, wordt er een soort harnas in de yoni gecreëerd, en deze pantser beïnvloedt alle huidige en toekomstige relaties.

Deze pijn komt voort uit; onbewust of boze seks,  jaren lang emotionele pijniging,   schaamte en schuld,  jaren  niet respectvol naar je eigen lichaam luisteren,  seks hebben die niet goed voor je is of niet goed voor je voelt,  het hebben van onduidelijke en/of onuitgesproken grenzen, of andere ervaringen.

Open en verdiep je in de kracht van sensualiteit en seksualiteit en creëer tederheid, ontvankelijkheid & afstemmen op jezelf,  de betekenis van je intiemste vrouwelijke centrum.

 


In je yoni ontvang, verzamel en bewaar je veel informatie en geheimen,die al vrouwengeneraties oud kunnen zijn. Verdrongen en onverwerkte kwetsuren, door seksueel misbruik of een vijandige seksuele omgeving kunnen leiden tot o.a. blokkades, pijn, droogte, gespannenheid of on(over)gevoeligheid, schuldgevoel en angst(en).

Word je bewust van de kracht die in je yoni aanwezig is, ontdek hoe je je kan ontspannen. De yoni is sterk verbonden met emoties, gezondheid, je diepste zelf, je intuïtie.

 

De yoni De-armouring ondergaan en accepteren vraagt vertrouwen en overgave van de ontvanger. Ik bied je een veilig en oordeel loos kader om aanraken en de kracht van seksualiteit te ervaren. 

 

Je maakt de meest wonderbaarlijke reizen, van diepe afgronden naar tedere liefde, op weg naar je innerlijke kern. Je zult geheel verschillende gevoelens en plotselinge energie-veranderingen kunnen tegenkomen, verdriet, lust, woede, frustratie, geilheid, extase, wanhoop, alles is toegestaan en alles is goed, sta open voor het “niet-weten” en laat het ontstaan vanuit je yoni, jou' heilige tempel'.

 

 

Symptomen van een gepantserde yoni omvatten:

 

- Hard weefsel langs glad spierweefsel van de yoni

- Kleine korrelachtige klontjes langs schaamlippen

- minder gevoelige  of totale gevoelloosheid

- Droogheid

- Contractie van vagina spieren en harde binnenspieren

- Een hard en te gevoelig begin van baarmoederhals

- Pijn tijdens vrijen

- Onmogelijk om deep yoni orgasmes, of G-spot en full body orgasmes te ervaren

- Geen orgasmes kunnen krijgen

 - Een noodzaak om je clitoris  hard te wrijven ( alsof het de  enige manier is om je hoogtepunt te krijgen ).

 

Voordelen van yoni De-armouring:

 

 Hoe minder pantser je yoni bezit, hoe opener, jeugdiger, sexy &  levendiger je eruit ziet en voelt.  Veel vrouwen ervaren een diepe genezing simpelweg omdat hun yoni aangeraakt wordt met een pure, liefdevolle aandacht & intentie.

 

 Na yoni De-armouring voel je je:

 

- Zacht, fluweelachtig

- Sappig,  gemakkelijk vochtig voor de liefde

- Gevoelig

- In staat om diepgaand plezier te ervaren

- Beter in je Lichaam 

- Hart & sensaties in je lichaam

- Levendig

 

 Voor dit  liefdevolle proces kan meer dan één sessie nodig zijn.

                              

Connecting  Energy,  Coaching,  Reparenting,  Sexual Healing,  Externe & interne lichaams De-armouring,  Yoni & Ligham massage, Tantra Touch,  Bewustwording, Intuitieve & Energetische Massage.