Lingam De-armouring

Lingam is Sanskriet woord voor penis, in de leer van de tantra geloofd men dat de zenuwuiteinde op de penis of lingam in verbinding staat met andere lichaamsdelen en dat sommige fysieke problemen kunnen worden opgelost met een goede lingam massage. Hoe dan ook deze lingam De-armouring massage heeft een helende werking. Als de penis nog nooit een armour massage heeft gehad, is het hoogstwaarschijnlijk dat daar veel onnodige spanning op zit. Het is het meest kwetsbare lichaamsdeel van de man. Door schaamte, schuld, belachelijkheid, soms slap wordend, ongevoeligheid of juist te gevoelig kan ervoor zorgen dat de stroom ( de flow ) verminderd.

 

 

 

Symptomen van een gepantserde lingam:

 

- Pijn tijdens vrijen

- Onmogelijk om meerdere of  full body orgasmes te ervaren

- Geen orgasmes kunnen krijgen

 - Een noodzaak om de penis  hard te trekken ( alsof het de  enige manier is om je hoogtepunt te krijgen ).

- Verschillend soorten penisstijfheid

- Contractie van de penis ( afvoerende vaatjes dichtgedrukt tegen weinig rekbare wand, te weinig zaadvloeistof of spermatozoön )

 

 

De voordelen van lingam De-armouring zijn:

 

- Verhoogt je zelf-vertrouwen als man 

- Houden van een  harde, levendige penis  

- In staat om diepgaand plezier te ervaren

- Beter in je Lichaam te zakken

- Beter in staat zijn om sensaties in het  lichaam te voelen

- Levendig voelen

- De grootte van uw penis kan iets vergroten

- Helpt bij verschillende soorten seksuele disfuncties

- Helpt om een ( nog ) een betere minnaar te worden.

 

 

Dit proces is van vitaal belang voor alle mannen en zou regelmatig gedaan kunnen worden om ervoor te zorgen dat de energie stroom in overvloed aanwezig blijft. 

 

Onverwachte emoties kunnen tot uitbarsting komen, haat, woede, pijn, angst, geilheid, ik bied een veilige omgeving en je hebt alle ruimte om je te uiten, te helen en te ZIJN.


                              

Connecting  Energy,  Coaching,  Reparenting,  Sexual Healing,  Externe & interne lichaams De-armouring,  Yoni & Ligham massage, Tantra Touch,  Bewustwording, Intuitieve & Energetische Massage.